Dinvard.se

Om Enkätfabriken

Statistiken och utvecklingen av sajten är gjord i samarbete med undersökningsföretaget Enkätfabriken. Enkätfabriken är ett undersökningsföretag, grundat år 2009, som genomför enkätundersökningar åt offentliga aktörer, ideella organisationer och privata bolag. Vi arbetar även med analys och sköter insamling av forskningsunderlag åt högskolor och universitet.

De senaste åren har undersökningsföretaget Enkätfabriken haft en bra tillväxt och tilldelats Dagens Industris Gasellutmärkelse 3 år i rad (2017-2019). Det innebär att vi är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi tror att en viktig nyckel till vår framgång är ambitionen att arbeta med undersökningar som vi tror på och som leder till samhällsutveckling. Det är också något som funnits med enda från starten.

Vår passion för undersökningar och utveckling slutar inte där. Den präglar hela företaget och får följder för hur vi arbetar. En sådan följd är att Enkätfabriken alltid anpassar varje del av undersökningsprocessen efter varje kunds unika behov. Istället för att följa branschens standardisering väljer vi att titta på hur varje del av en undersökning kan utföras på ett sätt som gör resultatet så relevant och användbart som möjligt för beställaren. Allt vårt arbete är skräddarsytt efter kundens behov, helt utan färdiga lösningar. För att vi fokuserar på utveckling.

Att jobba med undersökningar vi tror på innebär att vi valt att inte ta emot uppdrag från kunder inom vissa branscher, såsom spel, alkohol, tobak och vapen. Bland Enkätfabrikens kunder finns istället företag inom en mängd sektorer, kommuner, myndigheter, universitet och ideella organisationer.

Enkätfabriken jobbar efter devisen att genomföra undersökningar som leder till samhällsutveckling!

Kontaktperson hos Enkätfabriken är Erik Granberg, erik.granberg (at) enkatfabriken.se